2011. február 27., vasárnap

Nippa


Nippa (de voltam már Shophie és néhanapján Zsófi is)
Fő adataim...
Születtem: 1994. július 25.
Korom: 16 éve látom a napvilágot
Nemem: nő (nehéz lehet kitalálni)
Magasságom: 155-160 centi közt lehetek
Súlyom: 50-55 kg, nem tudom pontosan
Szemem színe: barna
Hajam színe: barna (de már nem sokáig)
Vértípusom: mikor heves, mikor nyugodt
Foglalkozásom: jelenleg tanulok (de hivatásszerűen idegesítek bárkit)
Hovatartozásom: Tatabánya
Családom:
Kata (utálja a Katalint) - édesanyám
Attila - édesapám
Anikó - nevelőanyám
Marci, Máté, Lilla - testvéreim
Noriko, Suomi, Killer (és még sokan mások) - fagadott testvéreim
Eddig cosplayeztem: Omega-park biliárdszalonjában, mikor Norikot kellett felvidítani (sikerült!) és azon a bizonyos meetingen, ahol két lány hősiesen megküzdött egy bizonyos fiúval (igen, az a póló fölé felkapott ing és a nyakamba vett nyakkendő volt a jelmezem - mégha csak öt percig is)
Kedvenc...
Kedvenc étel: minden, ami finom
Kedvenc ital: citromos tea, víz, szörp
Kedvenc szín: mikor melyik (nagyon hangulatfüggő)
Kedvenc anime: Inuyasha, YuYu Hakuso, Slayers, Spirál, Kiddy Grade, Conan a detektív, Naruto, Chihiro szellemországban és még egy pár, ami így hirtelenjében nem jut eszembe.
Kedvenc film: nagyon sok filmet szeretek, de így per pillanat Az élet szép címűt tudnám leírni... mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kedvenc könyv: ebből még több van, de örök kedvenceim Harry Potter, A Pál utcai fiúk, A Titok, Végtelen történet és Dan Brown könyvei.
Kedvenc karakter(ek):
animéből: Sesshoumaru-nagyúr, Sango, Hiei, Koenma-nagyúr, Genkai-mester, Zelgadis, Takeuchi Rio, Asazuki Kouske, Echlair, Edogawa Conan (nem Shinichi!), Kakashi Hatake, Jiraya-sanin és még nagyon sokan mások.
filmből: Jack Sparrow kapitány (Karib-tenger kalózai), Edward Cole és Carter Chambers (A bakancslista), Guido (Az élet szép), Furunkulus és Cactusbonus(Asterix és Obelix), Septimus herceg és Shakespeare kapitány (Csillagpor), Doug, Phil, Stu és Alan (Másnaposok), John Cutter (A tökéletes trükk), Lestat de Lioncourt (Interjú a vámpírral) és még jópáran.
könyvből: Perselus Piton, Tom R. Denem (nem Voldemort!), Nagini (Harry Potter), Áts Feri, Nemecsek Ernő (A Pál utcai fiúk), Atrasko és Fuhur ( Végtelen történet), Robert Langdon professzor (Angyalok és Démonok, A DaVinci-kód, Az elveszett jelkép) Mercutio (Romeó és Júlia) és még sokan mások.
Kedvenc párosítás(ok): Sasuke-Naruto, Gaara-Naruto, Kakashi-Naruto, Kakashi-Iruka, Kurama-Hiei, Perselus-Harry, Tom R. Denem/Voldemort-Harry, Sesshoumaru-Kagome, Sesshoumaru-saját szereplő, Perselus-saját szereplő, Tom R. Denem/Voldemort-saját szereplő
Kedvenc műfaj(ok): a fentiből nem nehéz kitalálni, hogy imádom a yaoit/slasht. Emellett szeretem a kalandos, akció- és fantáziadús történeteket, jöhet a romantika és az erotika is, szeretek nevetni a vígjátékokon és paródiákon, valamint a horror, a thriller és a psziho-thriller sem áll távol tőlem, ha igényes és szépen van kidolgozva.
Kedvenc előadó(k)/együttes(ek): Emberek, Tankcsapda, Depresszió, Hans Zimmer (tudom, hogy nem előadó, de akkor is), Nox, Republik, Nightwish, Irigy Hónajmirigy, Crystal, Yiruma (többet nem írok, pedig még rengeteg van)
Kedvenc játék(ok): Postal2, The Legend of Zelda - Ocarina of Time, Crazy Taxi, Pokoli szomszédok, God of War II (nem én játszok rajta, én csak nézem, de imádom nézni), néhanapján Sims
Nippa...
Céljaim: Már a teljes világuralmon kívül? Elég sok van, ahhoz, hogy azt elnapoljam pont annyi időre, míg már biztos nem fog érdekelni. Például itt van ez a világot beutazni-dolog (persze nem egyedül): nem csak végigrohanni akarok rajta, látni akarom! Ez pedig biztos eltart egy jódarabig. Valamint a sok-sok gyerekre és majdani drága férjemre is időt akarok fordítani (nem is keveset) és van még pár dolog: esőben táncolni, száguldozni az utakon, még jó sokszor megvívni Herberttel, még jó sok történetet írni szóban Norikoval, még sokszor (nagyon sokszor) végignézni a napkeltét, etc...
Magamról: Summázva a dolgokat kapsz egy bolond csajt, aki imádja a fantázia dolgait, nagy tervei vannak az életben (melyeket szándékozik meg is valósítani - nem feltétlenül egyedül), imádja a barátait, családját és egy bizonyos ember kedvéért akár meg is halna. Miután túlteszed magad az első sokkon és túljutsz az első benyomásokon, ráébredsz, hogy ez a csaj épp elég naiv ahhoz, hogy ostobának gondold (de ha ezt teszed, nagyon nagy hibát követsz el!). És végül mire jutsz? Hogy itt van még egy kétes, fura alak drága Földünkön. Ráadásul ő erre büszke is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates