2009. november 7., szombat

Egy kicsit rólunk...

Egy kicsit rólunk...
Üdvözlünk mindenkit a KND-team oldalán!


Kicsit újítottunk a megjelenésen, összébbrendeztük az oldalt, de reményeink szerint csak jó irányba változtattunk.

Az oldal fő profilja továbbra is a mangafordítás, minden témában (doujinshik, hentai, yuri, shounen-ai, yaoi, amit akartok)!

Leginkább a "normális" mangák fordítására szeretnénk rágyúrni, bizonyos okok miatt nagyon megszaporodtak a felnőttkategóriás mangáink, de ezt igyekszünk ellensúlyozni. Kis csapatunk készíti többek között a Romeo x Juliet mangát és a Soul Eatert is - csak hogy felkapottabb animék mangáit mondhassam, de sok remek mangát találtok az oldalon...



Tehát itt felhívnám a figyelmet, hogy a Yaoi és Hentai kategóriákban többnyire felnőtt tartalomnak számító képregényeket találtok, amik ráadásul sérthetik lelkivilágod és szellemi fejlődésed is, így ezúton ezt ismertettem, szóval ezentúl aki mégis elolvassa és kivetnivalót talált benne, ha az a szerkesztés és fordítás minőségén kívüleső probléma, akkor azért már nem vállalunk felelősséget, hiszen előre szóltunk, hogy van ilyen tartalom is az oldalon.
A yaoi - két férfi többnyire sexuális viszonyát mutatja be.
Shounen ai - férfiak, fiúk közti szerelmet.
Shota - Ott kisfiúk vannak.
Hentai - erősebb jellegű ecchi és sexjelenetek találhatóak benne.
Yuri - nők közti sexuális viszony.
Shoujo ai - lányok közti szerelem.
Doujinshi - fanmanga.
És ezzel dióhéjban ismertettem is a műfajokat, lehetne részletesebben és kihatóbban is, de a témákban érintettek ezeket többnyire ismerik, a többieknek pedig a Google a barátjuk, de ha bárki kérdez, szívesen kimerítő választ adok bármire.

Segítséget keresünk!!!


Ha bármivel bármi problémád adódik (képfeltöltés, regisztráció, stb), vagy csak egyszerűen úgy érzed, hogy szívesen belépnél a KND-teambe, akkor ezen a címen elérhetsz engem (Bloodberryt) e-mailben is és msn-en is!
mononoke@citromail.hu (e-mail)
yumenero@windowslive.com (msn)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:
Free Blog Templates